Maggini's violin

Vacker fiolmusik för ert evenemang

Violin Stockholm

 
Irina.jpg

Musiken har varit mitt liv så länge jag minns och violin – min bästa vän. Därför har jag valt Violina som artistnamn. Jag och min violin har vunnit flera priser från nationella och internationella violinisttävlingar samt skapat unika upplevelser för många åskådare i privata och offentliga evenemang och konserter. Jag uppträder i många olika musikstilar såsom klassisk, jazz, pop.

Född i Ryssland började Violina spela violin vid 7-års åldern och redan vid 15-års ålder turnerade hon med en ungdomsorkester runt om i Europa. Efter en längre och framgångsrik internationell karriär med bosatte i Ryssland år 2016 flyttade Violina till Sverige. Sedan dess har hon haft en omfattande konsertverksamhet i Sverige, Frankrike, Israel, Balkanerna, m. fl. Hennes namn är känt för många musikälskare i Sverige och världen över.
Förutom att framträda arbetar Violina även som violinpedagog i skolor och privat och tränar upp framtidens violinister.

 

Musiken passar perfekt som både huvudakt och stämningsfull bakgrundsmusik till:

Bröllop

Dop

-  Födelsedag

-  Mottagning

-  Företagsevent

(invigningar, jubileer / avtackning av personal, workshops, seminarier)

-  Happenings

-  Jul/nyårskonserter

Spelningar utförs i/på:

-  Privata hem

-  Festlokaler

-  Konsertsalar/kyrkor

-  Musikfestivaler, kammarmusikkonserter i olika uppsättningar (duo, trio, stråkkvartett m. fl.)

Sheet Music

HUR GÅR DET TILL?

Att boka Violina för en fest, event eller en egen hemkonsert är enklare än ni kanske tror!

-  ni behöver inte ha ett eget piano, utan vi ordnar ett digitalpiano

-  rummets/lokalens storlek har ingen betydelse, Violina och eventuella medspelande musiker tar inte mycket plats, och det är bland annat närheten till musikerna som är en upplevelse i sig

-  gästerna behöver inte vara musikkunniga, våra unika metoder att muntligt presentera musikstycken gör att konserten blir intressant både för vana men även helt ovana musiklyssnare

-  ni väljer längden, tidpunkten för konserten, antal musiker, konserten kan vara allt ifrån 10 minuter till 2 timmar lång (den optimala tiden är mellan 20 och 60 minuter).

-  ni kan välja bland flera olika instrument, bland annat: piano, violin, cello, oboe, harpa, sång med flera. Vi rådgör er gärna vilken uppsättning som kan passa bäst just er högtid.


Genom att anlita oss kan ni få en komplett musikunderhållning för hela högtiden.

BRÖLLOP

På ert bröllop kan Violina spela till:

- vigseln i kyrkan

- stämningsmusik vid välkomstdrinken

- happeningkonsert till kaffet

- brudvalsen

Letar du efter en professionell musiker som du och dina gäster kommer att minnas liveframträdanden med? Var säker, du har hittat den perfekta musikern för ditt evenemang. Violina kommer att göra varje uppträdande minnesvärd. Förutom solouppträdande samarbetar Violina ofta med andra musiker. Du kanske vill sjunga/spela under ditt event och söker partner? Violina ser fram emot att förverkliga dina projekt.

Kontakta Violina för att diskutera hur just er högtid ska förgyllas med härlig musik!

VIOLINAS STRÄVAN:
Violina vill ta förstklassiga musikföreställningar från konserthus till människors vardag. Artisten vill bryta stereotyperna för klassisk musik som kan ses som en tråkig och gammaldags konstform och introducera den för en bredare publik och på så sätt eliminera hinder mellan artist och åskådare. Musiken har klingat i mindre lokaler i privata hem i flera århundraden och därför kallats för ”kammarmusik”.  Violina strävar efter att få traditionerna tillbaks.

Bröllop_edited.jpg
 
IMG_20220820_212039.jpg
Violins
_000133.jpg
_000253.jpg
1644355178728.jpg
1644355178628.jpg
 
Все видео
Titta nu
 

Kontakt

+46700173946

Отправлено. Спасибо!